duminică, 8 martie 2015

Servicii de curatenie pentru toate buzunarele



Pun pariu ca te-ai gandit de cel putin 10 ori in viata de ce trebuie sa faci curatenie generala, in loc sa iti petreci timpul cu prietenii sau familia. Intrebarea mea este de ce nu ai renuntat la ideea de a roboti prin casa in fiecare saptamana/luna? De ce nu ai angajat servicii de curatenie

Daca raspunsul tau este ca din cazua pretului, ca sunt prea scumpe, trebuie sa-ti dau o veste: te inseli. Poti cumpara servicii de curatenie destul de ieftine. De obicei pretul nu trece de 400 de lei pentru un apartament. Si aici ma refer la curatenie generala, cum nu vei putea face singura niciodata. Doamnele de la curatenie se numesc asa pentru un motiv: fac bine ceea ce fac, asa ca merita banii. Iti vor lasa casa luna iar tu vei simti mirosul de curatenie de cum vei intra pe usa. 

400 de lei pentru un apartament de pana in 100 de metri patrati curat in cateva ore, cred ca este un pret destul de corect. Pentru curatenia din casa ta se vor folosi produse profesionale, eficiente si, ce este cel mai important, nu produc alegrii si nici nu le declanseaza. 

In pretul de 400 de lei intra cel putin doua persoane pentru curatenie, produsele de curatat profesionale(care stii si tu ca sunt destul de piperate la pret), suprafata de curat plus curatenie propriu-zis.  Daca ai ceva abilitati de negociere destul de bune, poti obtine un pret chiar mai bun de atat, iar daca vrei ca doamnele sa foloseasca produsele tale, atunci pretul mai scade inca putin.  Poti cumpara servicii de curatenie la pret bun, trebuie doar sa fii atenta la cum negociezi si la ce alte cerinte mai ai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu